Het Theaterplein was vrijdagmiddag enkele uren een groot picknickplein. Meer dan 400 mensen, onder wie heel wat jongeren, genoten op het overdekte plein van een lunch met een Peruaans tintje. Broederlijk Delen, Studio Globo en Oxfam-Wereldwinkels organiseerden het evenement. Ze lieten extra picknicktafels, banken, parasols en fleece-dekentjes aanrukken om het de gasten naar hun zin te maken. De picknickers werden uitgedaagd om stil te staan bij duurzaam leven, de toenemende waterschaarste, de handel met het Zuiden en de wereldwijde grondstoffenhandel.

-> Bron hln.be

Tags:
Share this article

About Egon_01

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

De Keyserlei 23, 2018 Antwerpen - 03 226 34 26 - info@hulstkamp.be

Copyright © 2018 All rights reserved www.hulstkamp.be