Op 29 mei is het de lanceringseditie van Aper’ eau Antwerpen, bij ons voor de deur op het sfeervolle Theaterplein! Dus breng zeker ook een bezoek aan Brasserie De Markt voor een heerlijke aperitief of een lekkere hap op ons gezellige terras.

Vrijdagavond. Zomer. Vrienden. Drankjes. Hapjes. Een unieke locatie aan het water.

Dat is aper’eau.

Dein mee op de softe beats van hippe dj’s, geniet van het zwoele weer en praat uren bij met vrienden. Je zet het weekend in stijl in met een biertje, een glaasje bubbels of een knaller van een cocktail. Je stilt je honger met good food….

Lees meer …

Share this article

About Egon_01

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

De Keyserlei 23, 2018 Antwerpen - 03 226 34 26 - info@hulstkamp.be

Copyright © 2018 All rights reserved www.hulstkamp.be