Op zondag 3 mei 2015 tussen 14u en 17u organiseren de winkels op de Meir in Antwerpen voor de eerste keer de langste openluchtcatwalk van België. De catwalk zal maar liefst 1,5 km lang zijn waarbij 150 “straatmodellen” de nieuwste zomercollecties zullen showen. Het initiatief gaat uit van VZW Meir/Beleef Antwerpen en Models On Stage en wordt ondersteund door de stad Antwerpen.

“Met de langste openluchtcatwalk van België richten we ons vooral op een unieke beleving voor toeschouwers/shoppers. Met dit initiatief hopen we om mensen met verschillende culturele achtergronden weer samen te verenigen waarbij gewone mannen, vrouwen en kinderen meelopen,’ aldus Linda Cloots, winkelstraatmanager van VZW Meir/Beleef Antwerpen.De nieuwe zomercollecties van onder andere Timberland, Replay, Vero Moda, Benetton, River Woods en Jack & Jones zullen er getoond worden.

(Bron hln.be)

Share this article

About Egon_01

You May Also Like

De Keyserlei 23, 2018 Antwerpen - 03 226 34 26 - info@hulstkamp.be

Copyright © 2018 All rights reserved www.hulstkamp.be