Reserveren

Maak hier eenvoudig uw reservatie.
Ook voor kleine en grote groepen en evenementen kan u bij Brasserie Hulstkamp terecht.

GROEPEN - FEESTEN- EVENEMENTEN

Brasserie Hulstkamp op de Keyserlei vormt een uitstekende uitvalsbasis voor het organiseren van een privé avondfeest in hartje Antwerpen. Wij beschikken over twee aparte ruimtes. Eén feestzaal heeft een capaciteit van 50 zittende personen (100 personen staand), in de andere ruimte hebben we plaats voor 20 mensen. Culinair vult onze chef-kok op maat uw wensen in.

U vindt de feestzaal van brasserie Hulstkamp op de Keyserlei in hartje Antwerpen. Het Centraal Station ligt op 2’ wandelen. In onze onmiddellijke buurt kunt u parkeren in verschillende ondergrondse betaalparkings. Ook de Franklin Rooseveltplaats met zijn vele bus- en tramhaltes ligt net achter de hoek.
Onze stijlvolle en gezellige feestzaal is perfect voor: Babyborrels, Familiefeesten, Verjaardagsfeesten, Communiefeesten, Trouwrecepties, Familielunches, Familiediners, Familieontbijten, …

Hulstkamp antwerpen
Groepen
Vraag naar onze menu's op maat van uw evenement of feest.
- Hulstkamp
"Lekkere klassiekers met een twist, fantastische bediening, het is altijd zeer aangenaam en gezellig vertoeven zowel met 2, als met vrienden en familie. Wij komen zeker terug! "
- Familie Verbeeck - Stuyvers

EEN EVENT OF RECEPTIE OP MAAT

op maat
Vergader- of businessarrangementen

Onze chef-kok en zijn keukenteam spelen met tal van arrangementen gericht in op uw culinaire wensen en verlangens. Niets is onmogelijk. U mag rekenen op zelfbereide gerechten met dagverse producten. Wij staan bekend voor onze Vlaamse klassiekers zoals stoofvlees, vol-au-vent of het betere stukje rundvlees met frietjes. Wenst u het exotischer? Dat kan, met verfijnde wokgerechten bijvoorbeeld. Wij bieden op maat van u en uw bedrijfsgezelschap de volgende soorten culinaire formules :

• Drank- en luncharrangementen voor vergaderingen, productvoorstellingen, seminaries,…
• Bedrijfsrecepties met hapjes
• Groepsdiners
• Ontbijt- of brunchvergaderingen
• Walking dinners
• Teambuildings en bedrijfdrinks

op maat
Gratis feestzaal voor uw receptie of event

Brasserie Hulstkamp op de Keyserlei biedt de perfecte locatie voor een groepsdiner in het centrum van de stad Antwerpen. U beschikt over een eigen ruimte waar u in alle privacy en comfort met uw gasten geniet van de maaltijd en de stijlvolle bediening. Op culinair vlak serveren we wat u wenst.
Brasserie Hulstkamp kent een rijk verleden. De zaak bestaat al sinds 1907. De dichter Paul Van Ostaijen en de Antwerpse kunstenaarsbohème kwamen hier voortdurend over de vloer. Nog steeds ademt de brasserie de knusse sfeer van toen uit.

Voor uw groepsdiner beschikt u over een eigen feestzaal waar ruimte is voor 50 personen (100 personen staand). U kunt deze zaal gebruiken voor alle mogelijke gelegenheden, zakelijk of privé.

De Keyserlei 23, 2018 Antwerpen - 03 226 34 26 - info@hulstkamp.be

Copyright © 2018 All rights reserved www.hulstkamp.be